THE READERS

November 2, 2010

LAIN KALI JANGAN NAK PONTENG KELAS!

aku cadangkan bila ada orang mintak tunjuk direction korang kelentong tapir je :| muda tua sama je, tak ade attitude. mungkin dulu diorang ponteng kelas masa cikgu diorang ajar cakap terima kasih buahaha nak bes lagi bagi je direction keluar biar padan muka kena pusing UKM tu banyak kali. seronok lah :) nanti aku nak buat HAHAHAHA!!



oi! ko ade banyak parut kerak jerawat kat muka x?
haha black n white effect will help ;P




p/s: teruskan usaha anda menekan vote pada poll saya :) segala usaha dan jasa anda saya ucapkan TERIMA KASIH

6 comments:

  1. wah.mencarut pkai bahase ape tu? hehe

    ReplyDelete
  2. heh? tu name nye gemok campor bongok
    ade kaitan x? =,="

    ReplyDelete
  3. bajet cantek la gambar ko 2???siap dgn towel lagi jadi background..hahahaha

    ReplyDelete