THE READERS

February 28, 2011

REZEKI JANGAN DITOLAK-SIAPA XMAU DUIT? HEH?


adik-adik! ye haritu kata mau update pasal HEARTBEAT kan? mari-mari lihat~~!!!

Just follow the steps utk KEMBONG KAN POKET anda :D



STEP 1:

SILA KLIK BANNER DI BAWAH untuk pergi ke website "HEARTBEAT"



STEP 2:

KLIK dekat IKON "HEARTBEAT" (yang dibulatkan)



STEP 3:
KLIK CREATE ACCOUNT dan isi lah dengan bahagia nye ;) HOH




pastikan lepas settle isi account information bagai JANGAN LUPA!

i) KLIK button I AGREE HEARTBEAT'S TERMS OF SERVICE
ii) dan KLIK CONTINUE


STEP 4:

okeh! sekarang dah ada account baru lah KLIK dekat Join HB!Affiliate :D sila buat macam kat bawah ni...




STEP 5:

KLIK pulak ONLINE APPLICATION (macam ditunjukkan kat bawah ni) dan ISI MAKLUMAT yg diperlukan




STEP 6:

lepas dah settle pilih cara pembayaran (duit yang korang earn dari HB) boleh lah start tarok ads HB ;) dengan KLIK GET A CODE





STEP 7:

next, boleh pilih nak ads tu dalam size macam mane, nak vertical ke horizontal..ikot kesesuaian blog masing-masing lah



contoh iklan "HEARTBEAT" ade kat bawah page ni :) scroll jelah


DONE! earning yang dapat dari HB ni korang boley check dekat sini :






HOHOHO senang kan? RM 0.04 per click tak lah terok sangat, lepas total earning korang dah EXCEED RM 50.00 BARU BOLEH REQUEST DUIT TUH ;D kena rajin blog and update jela, untuk manusia malas cam aku memang lambat cam sipot lah dik oi.ngooooo



SELAMAT MENCUBA KAWAN-KAWAN!!!!!!




p/s: "HEARTBEAT" ni jual souveniers dengan gifts, not bad la :) try la KLIK! kalau nak tau. even nak buat special door gift untuk event pon boleh dong..


2 comments:

  1. ak dh ad nuffnang,, xpe ke kalo ak wat yg nie plak??

    ReplyDelete
  2. xpe2
    boley jah weh
    masok gak dwit..
    weeeee~~~~

    ReplyDelete