THE READERS

January 2, 2010

i enjoyed 2009 damn much!! I'm going to miss each and every moment i had in 2009..1've been through a lots last year. banyak sangat, tapi ade yang di rahsia kan malas pon ada..lagi pon saya baru lagi..

AZAM BARU??

yep ade aje..haha siap ada klip lagi =))..
but i only let hafiz wacth it..tgk reaction die je da tak tahan..rase nak tepok-tepok je, geram geram..xkan nak bagi korang tgk lak an??? NO WAY!!!! haha

anyway, kami happy sangat =) be with him is the best thing that happened to me ever =) ouh and this year really teach us alots..yeah we are so like symbiont, one cannot live without the other =) haha macam gedik pulak kan????
tahun lepas..dapat ramai kawan baru, jumpe ramai orang.. ade kawan yang jumpe je kite yang kena tegur ade yang blah macam tu je.. kawan ke tu??? jangan risau saya dah buang mereka jauh..
i have a list of people yang bila di sebut nama nya, allergic sangat..sebab mereka saya sangat hebat memaki orang sekarang..manusia yang buat saya menangis dan geram teramat.. TAHI LA KO!! opps..but saya lega ada hafiz =)

thanx hunn..ilysm

saya sedar yang english saya dah macam longkang, grammar pon cam tapir..dang!!! ouh saya tulis banyak hari ini kan??? maybe in another few weeks i am not going to post anything. coming weeks will be the-week-i-wish-i-never-had..sana sini dah sibok..aishh..

HAPPY NEW YEAR people!!

3 comments:

  1. hah??nape teater??nak aku blog pasal tu gak ke yap??hahaha

    ReplyDelete
  2. xpe2..teater 2 mimpi ngeri.xyah post..hahah

    ReplyDelete